Musikkanmeldelse: Hey, Wait! – «Earth Emotions» (20219

Artist: Hey, Wait!

Låt: Earth Emotions

Plateselskap: Tik Records

7/10

Hey, Wait! er et ferskt osloband med et herlig upretensiøst uttrykk. Vi snakker supermelodisk, gitarbasert indierock av den gode, gamle 90-tallssorten. Umiddelbart bringer vokalist Hans Haugerud Brennis vokal assosiasjonene i retning det danske orkesteret Figurines og deres fabelaktige «Skeleton» (2005).

Hey, Wait! høres i denne anmelders øre ut som en gjeng som ikke er fremmede for å sette på en plate med Built to Spill i ny og ne. Eller noe av Teenage Fanclub for den del. Håndverket er det fint lite å utsette på. Produksjonen er også saftig og høyoppløst. Vokalen følger melodilinjen på en kul måte gjennom refrenget og høyt/lavt dynamikken er godt vektet. Det er også tilstrekkelig med luft mellom anslagene her. Lydbildet er ikke fortettet slik det gjerne er hos ferske band. «Earth Emotions» lover godt som et frampek mot et album som presumptivt er på trappene.

Del på: