Musikkanmeldelse: Put Your Hands Up For Neo-Tokyo: «Get by» (2018)

Artist: Put Your Hands Up For Neo-Tokyo

Singel: «Get by»

Plateselskap: Blanca Records

6/10

Njål Paulsberg er kanskje mest kjent fra det feiende flotte og lynende smarte poporkesteret Young Dreams fra Bergen. Put your hands up for neo-Tokyo har holdt det gående siden 2011, men en langspiller har aldri materialisert seg (ennå). Paulsberg har også produsert endel artister i mellomtiden. Jeg nevner i fleng: Trojka (kommer ikke på flere). Uansett, «Get by» er en singel fra den kommende debutplaten «Karoshi». Det er en pulserende låt med det sedvanlige organisk-elektroniske Kevin Parker-soundet. Det låter saftig i hodetelefonene. Man hører også at Paulsberg skriver endel av låtene i Young Dreams. De barokke tendensene er tilstede i Put Your Hands Up For Neo-Tokyo. Dersom jeg hadde hørt denne låten for første gang på en musikkquiz ville jeg tippet Young Dreams med en relativt selvsikker mine.
Med et navn som Put Your Hands Up For Neo-Tokyo går assosiasjonene i retning… Japan. Og kanskje spesielt den drøye franske regissøren Gaspar Noés film «Enter the Void» (2009). «Get by» har den samme skrudde følelsen. Ser frem til albumet!

Del på: