Singelanmeldelse: Label – «Summer Went Wrong» (2018)

Artist: Label

Låt: Summer Went Wrong

Plateselskap: Safe & Sound Recordings

7/10

Er det allerede gått to år siden forrige gang vi hørte fra Label? Uansett, Oslo-bandet har lagt seg på en smart lanseringsplan: sommermusikk! Men nå skal det også sies at bandets musikalske uttrykk også passer usedvanlig godt til nettopp å spilles om sommeren. Dette er gitarbasert solskinnspop med begge bena plantet pladask i 70-tallet. Noe singelcoveret er med på å understreke. Label har ikke endret oppskriften en tøddel fra forrige plate, og godt er det. Et knusktørt akustisk komp jogger i lett fart bortover sandstranden mens de liflige twin-gitarene svever over som slags spredte måkeskrik.
«Summer Went Wrong» er innspilt og produsert av Trond Mjøen fra Euroboys, og han kan jo sies å ha kjennskap til dette lydbildet. Låten og den kommende platen er mastret av JJ Golden (Jonathan Wilson, Sharon Jones And The Dap-Kings, Devendra Banhart) så dette låter jo som smør i ørene. Platen slippes i juni. Vi gleder oss!

Del på: