Singelanmeldelse: Living – Cherub (2018)

Artist: Living

Singel: Cherub

Plateselskap: TIK Records

7/10

I 2016 anmeldte jeg bergensorkesteret Living som gav ut en brilliant, selvtitulert EP på Brilliance Records. Nå har de skiftet plateselskap, men de har beholdt briljansen. Living er stadig prosjektet til brasilianske Lucas de Almeida. Fortsatt er det deilige bossa-rytmer, fluktuerende synthesizer-detaljer. Det er svevende psykedelisk, brasiliansk tropicalia, og for å gjør sjangerforvirringen komplett ligger det en indisk sitar på toppen her.
Med seg har De Almeida fått multiinstrumentalist James Dream, trommis Sturla Kverneng (Hvitmalt Gjerde) and bassist Nora Tårnesvik (Strange Hellos, Jon Olav Nilsen & Nordsjøen).
Usual suspect i mye bergensrelatert musikk, Njål Paulsberg (Young Dreams), har produsert deler av denne herligheten av en låt. «Cherub» er tredje singel fra albumet «Absolutely» som er like om hjørnet.  

Del på: